Palvelut

  • Näöntutkimus
  • Silmänpainemittaus
  • Työnäkötutkimukset
  • Piilolasisovitukset
  • Silmänpohjakuvaus
  • Silmälääkärinvastaanotto
  • Suojalasit
Ajanvaraukset näöntutkimukseen ja silmälääkärille:
014 771 192

Näöntutkimus

Näöntutkimus

Näöntutkimuksessa kartoitetaan asiakkaan mahdolliset taittovirheet, karsastukset, silmälasitarve ja tarvittaessa värinäkö ja silmänpaine nykyaikaisilla laitteilla. Autorefraktometrillä saadaan lähtöarvot silmälasien voimakkuuksille.

Silmänpaineen mittauksella saadaan selville mahdolliset silmänpaineen poikkeavuudet, jotka johtavat aina automaattisesti jatkotutkimuksiin silmälääkärille. Jos asiakkaalle on tehty silmäleikkaus tai hänellä on jokin silmäsairaus tai diabetes sekä alle 8-vuotiaan lapsen tapauksessa, vain silmälääkäri voi määrätä silmälasit.

Eemeli Kuoppamäki Optometristi Opiskelija.

Silmänpohjakuvaus

Silmänpohjakuvaus

Easy scan-silmänpohjakameralla voidaan kartoittaa mahdollisia muutoksia silmänpohjassa ja saada sitä kautta lisätietoa silmien terveydentilasta silmänpohjan keskeiseltä alueelta. Silmänpohjakuvaus voidaan tehdä optikon näöntutkimuksen yhteydessä. Kuvauksella ei kuitenkaan pois suljeta silmäsairauksien mahdollisuutta. Poikkeaman havaitessamme ohjaamme asiakkaan silmälääkäriin. Silmäsairauksien diagnosointi ja hoito kuuluu silmälääkärin toimenkuvaan.

Kosti Kuoppamäki Optikko/Yrittäjä.

Piilolasisovitus

Piilolasisovitus

Piilolasisovituksessa opastetaan asiakasta käyttämään hänelle sopivia piilolaseja. Sovituksessa määritetään mm. oikea linssin kaarevuus, läpimitta ja materiaali. Piilolaseilla on mahdollista korjata kaikki yleisimmät taittovirheet.

Saatavana on jatkuvakäyttöisiä, moniteho- ja hajataittoa korjaavia piilolaseja. Kertakäyttö-ja kuukausilinssejä saa myös värillisinä. Säännöllisillä tarkastuksilla varmistetaan silmien terveydentila ja se, että piilolasit toimivat halutulla tavalla.

Varilux Xclusive 4D-moniteholinssit

Varilux Xclusive 4D-moniteholinssit

Essilorin Varilux on moniteholinssien markkinajohtaja ja optisen alan suurin tuotemerkki. Uusi Varilux Xclusive 4D-moniteholinssi on markkinoiden edistyksellisin moniteholinssi joka takaa, että näet terävästi kaikille etäisyyksille. Voimme nyt vihdoin tarjota moniteholinssien käyttäjille yksilöllisen linssin, joka tuntuu luonnolliselta. Varilux Xclusive 4D tarjoaa ennennäkemättömän vakauden liikkuessa, merkittävästi laajemmat näköalueet sekä nopeamman tarkennuksen ja katseen siiron eri etäisyyksille.

Koe Uusi Välitön Näkeminen

Yksillöllisten Visioffice- mittausten ja johtavan silmän huomioimisella Varilux Xclusive 4D on muokattu juuri sinulle. Kuten olemme oikea- tai vasenkätisiä meillä on myös hallitseva silmä, joka johtaa näkemistämme. Huomioimalla tämän mahdollistamme refleksinomaisen nopean näkökokemuksen. Tämä parantaa sekä suorituskykyä että turvallisuutta esim. urheillessa tai liikenteessä.

Palveluksessanne

Palveluksessanne

Optometristi Anne Kivipelto

Kehysvalinnan apuna käytössämme on peilikamera ja videot joiden avulla voit vertailla useita kehysvaihtoehtoja samalla kertaa.

Silmälääkärit

Ajanvaraus

014 771192

Silmätautien erikoislääkäri Kari Kauppinen

Silmätautien erikoislääkäri Heidi Murtomäki


MAUI JIM J.F. Rey Dutz Face a Face Skaga Lafont Sziols