Näköasiantuntijat

  • Ammattitaito

    Näköasiantuntijaliikkeet ovat sitoutuneet noudattamaan Optiikan Eettisen Neuvoston vaatimuksia hyvästä näöntutkimuskäytännöstä sekä huolehtimaan, että henkilökunnan koulutustaso vastaa alan korkeimpia standardeja.

  • Palvelu

    Näköasiantuntijaliikkeissä saat yksilöllistä palvelua juuri sinun tarpeisiisi. Näkösi testataan niin hyvin kuin on tarpeen ja silmälasit tai piilolasit valitaan aina täysin tarpeidesi mukaan.

  • Tuotteet

    Valikoimassa olevat tuotemerkit on huolella valittuja. Valikoimat kattavat alan tarjonnan peruslinsseistä ja silmälaseista huipputason erikoislinsseihin sekä käyttäjäkohtaisesti räätälöityihin työ- ja suojalaseihin.

Tutustu näköasiantuntijoihin

ML-Optiikka — Näköasiantuntija

Silmälasien hankinta koostuu monista osatekijöistä. ML-Optiikasta saat asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua silmälasiesi hankinnassa. Tutkimme näkösi ja autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat linssit ja kehykset.

Näöntutkimus

Nykytekniikka on apuna myös näöntutkimusissa ja piilolasisovituksissa. Ammattaitoinen optikko määrittää silmälasien ja piilolasien voimakuudet, silmänpaineet,karsastukset..

Näköasiantuntijaoptikko ylläpitää ammattitaitoa jatkuvalla koulutuksella.

Laatumerkkien valikoima

Laajasta ja monipuolisesta mallistosta on helppo valita mieleiset kehykset. Laatumerkit sun muut

Valitaan sinulle sopivat silmälasit

Visioffice laiteen avulla voidaan videoida tai kuvata neljä eri kehystä, mitata yksillölisiin linsseihin tarvittavat mitat ja havannoillistaa eri linssien ominaisuuksia.

Tutustu kaikkiin ML-Optiikan näköasiantuntijapalveluihin Palvelut-sivulla!

MAUI JIM J.F. Rey Dutz Face a Face Skaga Lafont Sziols